Saturday 30 October 2010

Olsen cool






Foto: olsensanonymous 

Tuesday 26 October 2010

Jil Sander dress


...the perfect find 


Foto: me

Monday 25 October 2010

First Edition @Debenhams


Preen, Jonathan Saunders, Roksanda Ilincic si Jonathan Kelsey au pus la punct o colaborare numita Edition, pentru minimum patru sezoane, cu lantul de magazine Debenhams. 

Justin Thornton si Thea Bregazzi, designerii de la Preen, au desenat o colectie-capsula care sa ofere accesibilitate in universul brand-ului lor, prin haine potrivite mai multor siluete si varste. De asta mi-era teama! Asa arata si Matthew Williamson la Debenhams - hainele par facute pentru toata lumea, dar nu impresioneaza pe nimeni... 

Sursa: Vogue UK 

Wednesday 20 October 2010

J.Crew fall look



J.Crew Collection's Fall 2010 Lookbook - minimal, masculin - doua din coordonatele pe sezonul "pus sub acuzare" 

Foto: fashionologie.com 

Tuesday 19 October 2010

Lanvin for H&M campaign


The preview...


Foto: fashiongonerogue

Sunday 17 October 2010

In love with the 60s




Foto: fashionising 

Thursday 14 October 2010

Urmareste firul rosu...

Darling Elena Ivan, purtata de gandul ca o bratara magica trebuie sa aiba un pret la fel de magic, s-a apucat de impletit vise si uite ce a iesit:  



"In legendele chinezesti se spune ca sufletul tau pereche, dar si toti oamenii importanti pe care o sa-i intalnesti in viata ta, sunt legati de tine cu un fir rosu invizibil. "

Foto: brataramagica.blogspot.com 

Friday 8 October 2010

Paris Fashion Week - spring 2011

Daca spuneam ca New York-ul s-a imbracat in alb, iar designerii britanici s-au intrecut in grafisme, Paris Fashion Week a intocmit, la final, lista must have-urilor pentru primavara urmatoare. 

Pantalonul alb, drept sau foarte larg, a fost prezent in aproape toate colectiile, de la Dries van Noten la Stella McCartney, purtat cu o camasa lejera sau cu un top "structural". 

 Dries van Noten  
 Stella McCartney  
 Ann Demeulemeester 

Rochia neagra, la fel ca si in sezonul de fata, a fost un item ultra-exploatat. Mie mi-a placut cea cu decolteu abrupt, in "V", de la Yves Saint Laurent. 

 YSL  
 Chloe 

Sa nu uit de lungimea 3/4, atat in ceea ce priveste croiala fustelor, cat si a rochiilor. Privesc si tanjesc dupa cele de la Chloe! Tot in categoria "spune-mi cat de lunga ti-e rochia, ca sa iti zic cat de up-to-date esti...", intra si propunerile lui Alber Elbaz pentru Lanvin si Haider Ackermann. 

Trebuie sa subliniez ca din punct de vedere cromatic a existat un acord tacit de a continua pe linia alb-negru, bej si accente de galben sau albastru. Nota distinctiva a facut colectia Louis Vuitton, care a avut influente asiatice evidente. 

 Valentino  
 Paul&Joe 

Un alt element de legatura cu acest sezon este costumul. Taiorul este croit drept sau oversized, sugerand deja cunoscutul shopping in garderoba tatalui/iubitului. Tendinta masculina poate fi observata si in croiul  rochiei-camasa, care are un aer ce jongleaza intre aparenta neglijenta si alura office. 

 
 LV  
 Hermes  
 Dries van Noten  
 Chanel  
 Anne Valerie Hash 

Shoes? Pantofii cu varful ascutit au preluat suprematia. Sunt convinsa ca pe cei verzi din prezentarea Miu Miu ii voi vedea pe toate site-urile de street style. Un alt must buy si safe buy vor fi sandalele negre cu barete subtiri - Stella McCartney si Louis Vuitton au fost destul de convingatori. 


 Miu Miu 

Foto: style.com 

Thursday 7 October 2010

Details

 Paul Smith

 


Haider Ackermann, Paris FW spring 2011

Foto: thesartorialist

Monday 4 October 2010

Saturday 2 October 2010

Paris faves

 Haider Ackermann  
 Balmain  

 Lanvin 

Foto: style.com