Tuesday 28 September 2010

Milan Fashion Week - spring 2011

Show-urile de la Milano aduc, by default, tinute mult mai feminine si glam decat toate celelalte destinatii fashion. Totusi, sezonul de primavara/vara 2011 se inscrie aproximativ in aceleasi tipare ca la New York - alb si negru, camel, bleu si cateva grafisme, mult mai "exersate" in cadrul London Fashion Week.

Deja imi este foarte limpede - rochia alba este piese pe care trebuie sa o ai, in multiple croiuri, vara viitoare. Designerii Domenico Dolce si Stefano Gabbana militeaza pentru cea din dantela. Atat de delicata!

Talia marcata si fusta clos sunt elemente inca prezente pe podium, la fel si piesele de costum, o continuitate a sezonului acesta, daca e sa ne reamintim colectiile toamna/iarna 2010 Louis Vuitton si Jil Sander.

Bottega Veneta
Dolce&Gabbana
Salvatore Ferragamo
DSquared2


Moschino a desenat forme geometrice simple, puse in evidenta prin culori tari, Etro a optat pentru forme abstracte, iar Prada a ales dungile ce se regasesc si la nivelul accesoriilor.

Moschino Cheap&Chic
Etro
Prada

Fendi

Jil Sander a lasat costumul pe umeras si a creat o rochii-cocon sau cu volum exagerat. Vazand cele cinci fuste lungi cu care a inceput prezentarea, am decretat - aceasta va fi, alaturi de rochia alba, un must have in 2011!

Jil Sander

Foto: fashionologie, style.com

6 comments:

vizy said...

Parca arata mai feminim, mai putin pisi si mai mult sexy! Asta e parerea unui barbat!

NoFaceFashion said...

Exista si ceva "pisi", dar n-am selectat eu imagini de acolo pentru ca nu sunt deloc in targetul meu :)

classiq said...

sunt in totalitate de acord cu tine: si mie mi-a ramas gandul la rochiile din dantela alba D&G (toamna asta facand o pasiune pentru cea neagra:)), iar la Jil Sander am gasit din nou ceva care mi-a placut la nebunie: culorile sunt superbe

NoFaceFashion said...

@classiq: jil sander a facut un switch de la fascinatia minimalista, la culori "statement".

Cristina Feather said...

Nu sunt fan D&G dar de data asta m-a fermecat cu rochiile de dantela alba. Ce sa zic, pacat ca vine iarna cea friguroasa! Mai avem ceva de asteptat pana sa scoatem in lume asa ceva:)

NoFaceFashion said...

Inca cel putin 6 luni ramanem cu privitul..