Saturday 29 May 2010

Flowy, breezy, weekend like...

Acne dress

Foto: fashionising 

Friday 28 May 2010

"Designer week"

Saptamana aceasta s-au aliniat stelele si s-au creat noi constelatii - altfel nu se poate explica numirea atator designeri pentru branduri cu traditie. Christophe Lemaire il va inlocui pe Jean Paul Gaultier la Hermes, Giles Deacon incearca sa apere mostenirea Emanuel Ungaro, iar Sarah Burton primeste misiunea dificila de a crea sub numele Alexander McQueen, din pozitia de creative director.

Isi va regasi Ungaro identitatea pe care o cauta de prin 2002? Trecutul casei ma face sa spun "nu" si recunosc ca am preferat etapa Esteban Cortazar. Hermes cred ca a facut o alegere potrivita, insa sunt curioasa de tranzitia pe care o va realiza Lemaire catre sport glam deluxe. Cat despre McQueen, Sarah este deja in charge de linia pentru segmentul feminin. Ea a lucrat cu Lee inca din 1996, iar devotamentul fata de valorile regretatului designer, pare sa fie principalul sau atu.

Sursa: fashionologie

Tuesday 25 May 2010

Easily


Listen to: Yann Tiersen - La Veillée

Monday 24 May 2010

SATC state of mind

Ebay a raportat o crestere de 500% la vanzarea pantofilor semnati Manolo Blahnik si 107% pentru turbanele a la Abu Dhabi, cu o saptamana inaintea premierei "Sex and the City 2". Cele patru personaje pot sustine o intreaga industrie a produselor de lux...cum au facut si cu geanta Louis Vuitton, Motard Firebird Bag, al carei pret a ajuns la $5400 dupa lansarea filmului. 

Cred ca product placement-ul ar trebui sa aiba limitele lui. La amploarea pe care o are acest film, orice pachet de chibrituri poate deveni un must have, astfel ca, un simplu cadru cu SJP purtand o pereche de pantofi Manolo devine subit manipulare. 

Din pacate, tocurile nu vin la pachet cu imaginatia Patriciei Field. Acceasi rochie se muleaza diferit, in dependenta de personalitatea celei care o poarta, asa incat, impulsul de a cumpara obiectele cu care defileaza un personaj tine de accesul la un statut sau o stare de spirit. Oare toate ne dorim sa fim editorialiste, sa traiam in Manhattan si sa avem relatii ciudate? ;)

Foto: hotbeautyhealth

Friday 21 May 2010

Finsk is architectural magic





Finsk by Julia Lundsten 

"I am captivated by her work. It is like nothing anybody is doing at the moment, exquisite, divine, perfect." (Manolo Blahnik)

Foto: finsk.com

Thursday 20 May 2010

Kate Moss 4 Topshop

Kate Moss a pregatit o noua colectie pentru Topshop. Ea se lanseaza azi, pe 20 mai, si cum se livreaza de acum si in Romania...




Propunerile ei sunt extrem de romantice, cu o evidenta tusa vintage - pantalonii scurti din dantela, topurile cu flori marunte si rochiile lungi, in culori pastelate, sunt cateva din piesele-fetis!

Foto: Vogue

Dior cruise 2011




Sunt doar cateva look-uri asupra carora mi-a alunecat privirea. Galliano a aglomerat foarte mult roz, volane, funde si piele pentru o colectie de "croaziera" si nu numai... Poate a avut-o drept muza pe Barbie anilor '60...

Foto: style.com

Wednesday 19 May 2010

Bottega Veneta Cruise 2011










Foto: style.com

Tuesday 18 May 2010

What does it take to be sexy? part II





Everybody wants to be sexy in some kind of way...and fashion is all about it! 

Foto: via knightcat 

Friday 14 May 2010

Russian girl III





Daria  Zhukova - Editor-in-Chief, Pop Magazine

Foto: TFS 

Wednesday 12 May 2010

I KirkWood

Inconfundabila platforma Kirkwood!  

Designer-ul pastreaza cateva elemente "de identificare", iar de la un sezon la altul experimenteaza cu diverse materiale si print-uri. In colectia trecuta realizase o pereche de sandale folosind jeans-ul - de cele mai multe ori denimul arata kitsch in sfera accesoriilor - varianta lui era chiar junkie-cool...



  


 


S/S 2010 

Nicholas Kirkwood s-a nascut pe 10 iulie 1980 in Germania. In 1999, dupa un an de formare la Central Saint Martins, a fost luat "sub palaria" maestrului Phillip Treacy. A colaborat cu Ghost, John Rocha, Rodarte si Erdem. In 2005, a semnat prima colectie eponima, care l-a adus in atentia publicatiilor Condé Nast. Una dintre cele mai importante distinctii primite este premiul pentru Cel mai bun designer de accesorii, oferit de Alta Roma si Vogue Italia. 

Foto: fashionising 

Tuesday 11 May 2010

Unisex


Givenchy Fall 2010 ad campaign 

Foto: fashionologie