Saturday 19 February 2011

Tendinte @NYFW 2011

Saptamana asta am salvat cu constiinciozitate fotografii din show-urile de la New York Fashion Week, pentru a ajunge in final, astazi, sa ilustrez cateva din piesele-cheie, materialele, texturile si croiurile ce se vor purta toamna urmatoare. 

Fusta lunga 

Prezenta ei nu ma mai mira. Probabil, inca nu am epuizat toate variantele stilistice. Iarna viitoare mizez pe cea din voal, purtata cu un pulover XL deasupra. 

  click to enlarge

Jason Wu - Prabal Gurung - Behnaz Sarafpour 

Rochia lunga 

Rochia pana in pamant nu este doar pentru evenimentele "Red Carpet", ci, gratie transparentelor si decupajelor, ea poate fi trecuta in registrul "going out". 

DVF - Doo.Ri - Jason Wu 


Loose fit pants

Noii pantaloni sunt acum cei cu talie medie sau inalta, drepti si foarte largi. Eu ii prefer pe ultimii - creati de Jason Wu. 


Carolina Herrera - Derek Lam - DKNY - Jason Wu 


Chunky knits 

Nu ai de ce sa nu adori puloverele astea - sunt calduroase si iti dau un aer relaxat daca le arunci peste o rochie cu volane. 

Doo.Ri - Tommy Hilfiger - Zero+Maria Cornejo


It's all in the details 

Materiale elaborate, aplicatii migaloase, accesorii capilare din materiale lucioase sau funde nedefinite - toate sunt detalii care transforma, de exemplu, un look uni, intr-unul fascinant. 

Jason Wu - L'Wren Scott - Marc Jacobs 


Jason Wu - Prabal Gurung 


Golden touch 

Aurul a fost, in 2010, cea mai buna investitie din punct de vedere financiar. O fi ajuns aceasta veste si la urechea creativilor?

Zero+Maria Cornejo - Jill Stuart - Diane von Furstenberg 


CK collection - Jason Wu 


Leather 

In cazul in care ne-am saturat de pantalonii skinny negri, exista si alte propuneri: fusta-creion in tonuri de mov sau albastru-petrol. 

Derek Lam - Doo.Ri - L'Wren Scott 


Plaid 

Da, carourile, imprimeurile "pied de coq"&co revin in fiecare iarna, la fel ca dungile vara, insa in 2011 ele sunt asociate si cu alte printuri. 


DKNY - Duro Olowu - Malandrino 

to be continued 

Foto: style.com 

2 comments:

classiq said...

Stilul anilor '50 ramane unul din trendurile mele preferate. Si asa este, lungimea 3/4 este cea mai eleganta, iti da o anumita postura.
Ada

NoFaceFashion said...

10x for the comment Ada :)