Tuesday, 22 November 2011

Creezi sau Donezi


RFB, Romexpo si Club 4×4 Romania te invita in perioada 1 - 4 decembrie 2011 la “Creezi
sau Donezi? Iarna 2011”, o petrecere creativa organizata in scop caritabil in cadrul targului CBS - Targ de Cadouri de Craciun, Decoratiuni si Suveniruri.

Fondurile obtinute in urma acestui eveniment caritabil vor fi folosite pentru a ajuta 50 de copii, prescolari de la gradinita din Grosani - Slanic Prahova in cadrul campaniei umanitare organizate de Club 4x4 Romania.

Esti invitat sa creezi si sa donezi, in scop caritabil si intr-un mod inedit, intr-una din zonele spatiului in care se va desfasura cea de-a IV-a editie “Creezi sau Donezi?”.

Zona de creatie – Zona din care alegi din accesoriile si ustensilele disponibile, ce doresti si ce te inspira si iti creezi singur un glob pentru pomul de Craciun, o felicitare sau o brosa pentru prietena cea mai buna. Lasi in schimb in cosul de donatii o bancnota pentru copii prescolari de la gradinita din Grosani.

Zona de donatie - Piesele expuse vor fi donate de membrii RFB, bloggeri, prieteni, artisti
si designeri. Iti alegi o piesa vestimentara sau un accesoriu pe plac sau pentru familie,
rude si prieteni. Lasi in schimb o donatie pentru cei mici.

Accesoriile si ustensilele necesare pentru eveniment sunt donate de membrii RFB si membrii Clubului 4×4 Romania. Designeri romani consacrati si membrii RFB, precum Agata Secelean, Diana Bobar, Josephine sau Ludmila Corlateanu vor dona piese din colectiile lor, piese ce vor fi expuse in zona de donatie.

No comments: