Tuesday 22 March 2011

Alexander Wang - The leather collection


Alexander Wang si-a lansat luna trecuta primul sau flagship store, in New York. Pentru a puncta un avantaj fata de comertul online al produselor sale, designer-ul a creat o mini-colectie formata din piesele care sunt adanc intiparite in ADN-ul brand-ului sau, printre care jacheta aviator si vesta lunga, pe care le va vinde doar pe "103, Grand Street". 

Wang spunea intr-un interviu realizat de Teen Vogue ca iubeste hainele basic - un tricou simplu ce poate fi purtat deopotriva de o femeie sau un barbat. In acelasi ton, cele sase creatii alese pentru seria limitata sunt in aparenta simple, insa ascund detalii cum ar fi cataramele laterale, fermoarele oblice, buzunarele verticale ce depasesc linia tivului. 

Ceea ce apreciez de fiecare data la el este constanta pe care o pastreaza in ceea ce priveste look-ul androgin si culorile-fetis. Designer-ul, absolvent al Parsons School of Design, are cateva elemente-cheie, usor de identificat, dar pe care le adapteaza in fiecare sezon fara a plictisi. Pe Alexander Wang nu il redescoperi, ci il regasesti, lucru cred eu pozitiv pe o piata care cauta elemente clare de identificare a pieselor statement. Iar Wang nu este strain de IT items, remember geanta cu tinte ROCCO


Foto: wgsn.blogspot, tmagazine.blogs

No comments: