Sunday 30 August 2009

Kate Moss - basmul continua

Kate Moss lanseaza cea de-a unsprezecea colectie pentru brand-ul Topshop. "Filmul" alb-negru 
imaginat pentru promovarea liniei toamna/iarna dezvaluie o femeie rebela, rock chick, pentru care dresul sfasiat este semnul neglijentei studiate, cu un efect super-sexy. 

Colectia este deja accesibila online si va fi prezenta in magazine incepand cu 31 august. Nu ca 
am putea alerga maine de dimineata sa probam rochia aurie din jacard, insa avand un drum la  Londra, in Gibraltar (!) sau, din martie, si in New York, o vizita la Topshop trebuie trecuta in agenda. 

Colectiile-capsula semnate de actrite ori bloggeri pentru mass-retaileri sunt din ce in ce mai vizibile. Acest fapt sugereaza nevoia unui background, a unei povesti care sa insoteasca propunerile vestimentare, dar si un numar considerabil de fani ce sa doarma in fata magazinului inainte de lansare, doar-doar vor prinde din zbor ultima jacheta cu paiete...

In aceeasi idee, desi varsta pana la care un topmodel putea "sa activeze" era de 24-25 de ani, acest lucru s-a schimbat in ultima perioada, cand pentru campaniile publicitare au fost selectate 
foste manechine din anii '90, vezi Naomi Campbell & Linda Evangelista pentru Dsquared², din primavara 2009. 

Kate, in varsta de 35 de ani, nu pare nici ea sa se ascunda in apartamentul sau, indopandu-se cu ciocolata in timp ce priveste show-urile pentru care a defilat in tinerete. Dimpotriva, continua sa pozeze pe copertele internationale. Doar pentru editiile de septembrie, ea a aparut in British Vogue, Russian Vogue, V Magazine si W Magazine...iar publicului ii plac basmele,nu? 




 

Colectia toamna/iarna Kate Moss for Topshop 

Foto: TFS 

1 comment:

Ioana Dragus said...

Simt nevoia sa zic ceva, dar nu stiu exact ce pentru ca am prea multe care fug simultan in mintea mea. Asta dupa ce am citit acest post. Ideea e ca pui suflet in ceea ce faci asta in principal pentru ca iti place si reusesti astfel sa transmiti acea pasiune si cititorilor. Mie cel putin. Cat despre Kate si povestea ei, nu imi doresc o jacheta cu paiete, dar imi doresc ca la 35 sa ma simt la fel de bine in pielea mea precum se simte Kate.